fbpx
, , ,

Ultiman, 120 kapsula

Dostupnost:

Na zalihi


  • multivitamin osmišljen za podršku svakodnevnim potrebama aktivnog muškarca
  • uključuje napredni kompleks vitamina i 10 bitnih minerala
  • pomaže tijelu da se zaštiti od umora, bolesti i ozljeda

80,00 kn 100,00 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 80 bodova!

Što je Ultiman™?

Ultiman™ je multivitamin vrhunske kvalitete, osmišljen za podršku svakodnevnim potrebama aktivnog muškarca. Sadrži niz korisnih vitamina i minerala koji mogu pomoći tijelu da se zaštiti od umora, bolesti i ozljeda.

Zašto trebam koristiti multivitamine?

Ljudi koji redovito treniraju visokim intenzitetom, zahtijevaju više razine esencijalnih hranjivih tvari od većine ostalih. Ultiman™ je razvijen kao kompletan multivitamin koji podržava povećane potrebe svakog aktivnog muškarca.

Koji vitamini i minerali su sadržani u Ultimanu™?

Ultiman™ uključuje napredni kompleks vitamina B koji sadrži više od 100 % RDA (engl. Recommended Daily Allowance – preporučena dnevna količina) svih 8 pojedinačnih vitamina B, koji sinergistički djeluju na povećanje proizvodnje energije, poboljšavaju imunološku funkciju i podržavaju zdravu funkciju srca i mozga. Vitamini A, C i E su super-antioksidansi i pomažu u zaštiti tijela od slobodnih radikala koji nastaju uslijed intenzivne vježbe i mogu uzrokovati oštećenja stanica. Također smo dodali vitamin D3 i vitamin K koji podržavaju zdravlje kostiju i funkciju mišića.

Ultiman™ nudi i visoku razinu deset bitnih minerala koji podržavaju mnoge vitalne funkcije tijela. Kalij podržava živčani sustav i funkciju mišića, dok magnezij pomaže smanjiti umor i povećati sintezu mišićnih proteina. Također smo uključili više od 150 % RDA cinka kako bi podržao oporavak i, naravno, povećao razinu testosterona.

Kako će to koristiti mojem treningu?

Vitamini i minerali pridonose mnogim vitalnim funkcijama unutar tijela. Iako ne možemo primijetiti bilo kakve posebne prednosti iz svakodnevnog uzimanja multivitamina, nedostatak jednog ili više esencijalnih vitamina i minerala može imati ogromne štetne učinke na naše treninge i općenito stanje organizma. Svaki put kad vježbamo, stresiramo naš imunološki sustav, stoga je od vitalnog značaja da se tijelu isporučuju sve bitne hranjive tvari potrebne za smanjenje umora i prevenciju stresa te konačno bolesti ili ozljede. Ultimanova™ posebna formula će vašem tijelu dati 27 pojedinačnih esencijalnih komponenata kako bi podržala povećane potrebe aktivnih pojedinaca.

Što je dobro koristiti uz Ultiman?

Osim bitno dnevnog unosa vitamina i minerala, također je važno unositi dovoljne količine omega 3 vašom prehranom. Naše Omega 3 kapsule su sjajan način da povećate dnevni unos EPA i DHA kako biste podržali zdravlje srca i mozga.

Neto količina: 120 kapsula

Način primjene: Uzeti 2 tablete dnevno.

Nutritivne vrijednosti

Vaša košarica

close