fbpx
-25%
, , , ,

Creatine monohydrate (bez okusa), 500 g

Dostupnost:

Nema na zalihi


  • maksimizira vršnu snagu za 5-15%,
  • maksimizira eksplozivnu snagu za 1-15%,
  • osigurava optimalnu koncentraciju ATP, trenutačnu upotrebljivu energiju za aktivnost mišića
  • povećava obim mišićnih ćelija,
  • potpomaže povećavanje snage,
  • potpomaže izgradnju mišićne mase,
  • povećava težinu tjela i mišićnu masu za 5- 10%

59,00 kn 79,00 kn

Nema na zalihi

Kreatin monohidrat je prirodno sredstvo, koje opskrbljuje mišiće energijom, čime podiže njihovu snagu, jačinu i obim. U svakoj dozi sadrži 5 g kreatina monohidrata, što je znanstveno provjerena učinkovita i efikasna doza.

Kreatin 100% Monohidrat je sredstvo na bazi kreatina, što je tvar koja se prirodno nalazi u tijelu, i zbog toga nema nuspojava. U mišićima je njegova funkcija opskrba fosfatnim skupinama za regeneraciju potrošene ATP, zbog toga služi kao rezerva stanične energike za mišiće. Kreatin ima još i sposobnost povećavanja obimu mišićnih ćelija i sintetiziranja proteina, ali primarno je namjenjen za podizanje snage do kojega dolazi zahvaljujući stvaranju tvari ATP, i za ekstremno pojačanje snage.

 

Kreatin monohidrat povećava cjelokupne zalihe kreatina u mišićima, u obliku slobdnog kreatina i kreatin fosfata. Povećanje količine kreatina u tijelu pomoću Kreatina 100% Monohidrata utjeće na rast mišićne mase i snage, kao i na poboljšanje izvedbe i zdravlja uopće.

Tvar kreatin je u manjim količinama dobivati iz hrane, nalazi se uglavnom u crvenom mesu i ribama, ili kao dodatak prehrani, gdje ga ima znatno više. Ovih dana smatra se nezaobilaznim dodatkom za izgradnju mišićne mase, snage ili obima. Kreatin 100% Monohidrat je jako pogodan i za vegetarijacne, pošto ne jede meso što kod njih prouzrokuje da imaju količine kreatina u tijelu smanjene.

Za koga je Kreatin 100% Monohidrat namjenjen?

Pogodan je za sve sportaše, bili to sportaši početnici koji trebaju podupriejti njihovu produktivnost, ili sportaši sa eksplozivnim tipom treninga. Kreatin inhibira stvaranje mliječne kiseline što smanjuje rizik pojave grčeva mišića.

 

Način upotrebe:

Dodajte 5 g kreatin monohidrata u vodu, razmutite u šejkru pa možete konzumirati. Uzimajte 1-2x dnevno. Nemojte zaboraviti adekvatan unos tekućina.

Upozorenja!

Dodaci  prehrani nisu zamjena raznovrsnoj i uravnoteženoj prehrane i zdravom načinu života.
Čuvati izvan dohvata djece mlađe od 3 godine.

Težina

1000 g, 500 g

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Creatine monohydrate (bez okusa), 500 g”

Još nema recenzija.

Nutritivne vrijednosti

5 g100 g
Energija0 Kcal0 Kcal
Protein0 g0 g
Ugljikohidrati0 g0 g
Masti0 g0 g
Creatine monohidrat5 g100 g

Sastav

100% kreatin monohidrat.

Vaša košarica

close