fbpx
, ,

Creatine Monohydrate, 500 g

Dostupnost:

Na zalihi


  • veće razine kreatina omogućuju pohranjivanje i korištenje veće količine energije
  • povećava razinu eksplozivne energije
  • idealan za dobivanje mišićne mase

75,00 kn

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbe iznad 299 kn
Ostavi recenziju
i osvoji 200 bodova!
Kupi odmah ovaj proizvod i osvoji 75 bodova!

Što je kreatin monohidrat?

Kreatin se prirodno sintetizira u našem tijelu, a također se nalazi i u crvenom mesu i ribi. U našem se tijelu pohranjuje u obliku fosfokreatina. Za one koji intenzivno treniraju, kreatin se posebno preporučuje, s obzirom da veće razine kreatina omogućuju pohranjivanje i korištenje veće količine energije. Ne postoji dodatak koji je temeljitije istražen od kreatina, za poboljšanje sportskog učinka te s takvim značajnim rezultatima, što ga čini idealnim za dobivanje mišićne mase.

Koje su prednosti kreatin monohidrata?

Pokazalo se da kreatin povećava razinu eksplozivne energije, što ga čini idealnim za bodybuildere, sprintere ili bilo koje druge sportaše čiji treninzi uključuju visoki intenzitet. Može povećati dobitak mišića te snage. Daljnja istraživanja povezuju kreatin s poboljšanjima u izdržljivosti, a čak i s poboljšanjima kognitivnih sposobnosti.

Kako koristiti kreatin?

Preporučujemo da 5 g kreatin monohidrata (oko 1,5 srednje mjerice) dodate u 100-150 ml vode i dobro promiješate. Za najbolje rezultate stavite 5 g u proteinski shake jednom dnevno. Možete uzeti kreatin u bilo kojem trenutku, ali predlažemo korištenje prije ili poslije treninga.

Neto količina: 500 g

Način primjene: Dodajte jednu i pol srednju mjericu (5 g) u 100 ml vode. Odmah promješajte i konzumirajte. Kreatin monohidrat je savršen i za dodavanje u proteinski shake.

Preporučujemo 5g dnevno, najbolje prije ili poslije treninga.

U pakiranje uključena i mjerica srednje veličine.

Nutritivne vrijednosti

Vaša košarica

close